Hagebøker - Oversikt med Omtaler

Her finner du en oversikt med populære og gode hagebøker. Det finnes en rekke hobbybøker med gode tips og nyttig informasjon om alt i fra kjøkkenhagen til plantestell og hvordan du enkelt kan skape et flott uterom. Alle hagebøker vi presenterer har norsk tekst. Her finner du en oversikt, samt omtaler av andre Hobbybøker.


Tittel: Hager i Norge
Forfatter: Arild Sandgren
Omtale: I denne boka tas du med på en visuell og verbal hagereise i et land med flotte og ikke minst varierte hager. Nyt og bli inspirert av de 29 hagene som presenteres. Dette er en hobbybok som vil inspirere de alle fleste. Pluss for flotte bilder.
Kjøp fra Bokkilden: 365,-
Kjøp fra AdLibris: 360,-
Kjøp fra Tanum: 389,-

Tittel: Den Store Hageboken
Forfatter: Guy Barter
Omtale: En hagebok som gir deg rådene og inspirasjonen du behøver for å skape din drømmehage. En praktisk oppslagsbok med tips om det aller meste fra såing og beskjæring til informasjon om hvordan du steller plen, planter, busker og trær. En lettfattelig bok.
Kjøp fra Bokkilden: 174,-
Kjøp fra AdLibris: 174,-
Kjøp fra Tanum: 174,-

Tittel: Kjøkkenhage (For norsk klima)
Forfatter: Kirsty McKinnon
Omtale: Dette er en hagebok som har fått mye positiv kritikk. Du finner blant annet tips om dyrking av frukt, grønnsaker, bær og urter som egner seg for økologisk dyrking. Et flott oppslagsverk som anbefales både for nybegynnere og erfarne hobbydyrkere.
Kjøp fra Bokkilden: 384,-
Kjøp fra AdLibris: 384,-
Kjøp fra Tanum: 384,-


Tittel: Late Kjøkkenhager
Forfatter: Tor Smaaland
Omtale: En hagebok med mye nyttig informasjon om hva du kan dyrke i hagen. Blant annet finner du tips om når og hvor ulike planet, grønnsaker, bær og lignende bør dyrkes og høstes. Du finner også oppskrifter med utgangspunkt i det som dyrkes.
Kjøp fra Bokkilden: 286,-
Kjøp fra AdLibris: 283,-
Kjøp fra Tanum: 304,-
Tittel: Hannahs Hage
Forfatter: Birgitte Aasen
Omtale: Dette er en av flere hagebøker med nyttige tips om hvordan du kan dyrke det aller meste i kjøkkenhagen, krukker, på balkonger eller andre steder. Meget god guide for til dyrking av en rekke forskjellige grønnsaker. Pluss for informative og flotte bilder.
Kjøp fra AdLibris: 283,-
Kjøp fra Tanum: 305,-


Tittel: Hage for alle
Forfatter: Bertil K. Johanson
Omtale: En hagebok som tar for seg alle sider ved hageholdet. Uansett om du skal anlegge din første hage eller om du skal i gang med drømmehagen, vil du finne informasjonen du behøver i Hage for alle.
Kjøp fra Bokkilden: 327,-
Kjøp fra AdLibris: 323,-
Kjøp fra Tanum: 349,-


Tittel: Sjarmerende uterom
Forfatter: Helge Eek
Omtale: Dette er en hagebok som gir deg inspirasjon til å lage et flott og personlig uterom. Tips om hagemøbler, hagestell, innredning av balkonger, med mer. Med enkle grep kan du gjøre mye med ditt uterom og din hage.
Kjøp fra Bokkilden: 305,-
Kjøp fra AdLibris: 305,-
Kjøp fra Tanum: 349,-


Tittel: Blomsterboken
Forfatter: Tone Bergli Joner
Omtale: En nyttig hagebok som kombinerer fakta med tips og praktiske råd om hvordan du får forskjellige blomster til å trives. Flotte fargebilder og egne kapitler om forskjellige planter og blomster.
Kjøp fra Bokkilden: 237,-
Kjøp fra AdLibris 234,-
Kjøp fra Tanum: 253,-